Gebakken aardappels, ui en tomaat uit Apulië

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 362 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / ovenschotel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zilveren aardappelen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Salade van aardappelen, ontbijtspek en maïskorrels met notenmayonaise

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Papas arrugadas of verrimpelde aardappelen

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Aligout

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek