Gefrituurde bloemkoolpartjes in beslag van ei en broodkruim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 389 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Polpettine di cavolfiore - Bloemkoolballetjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Barbeque geroosterde-gehaktbal met bloemkoolmayonaise en nootmuskaat

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Chou-fleur en verdure - Bloemkoolpuree met waterkers en room

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Chou-fleur à la Mornay, gratiné - Gegratineerde bloemkool met kaassaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken