Leeuwenkopgehaktballen met wolhandkrab

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 90 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Long jing xia ren - Geroerbakte garnalen met longtingthee

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Boerenkwarksouffle met vanille en het konfijtvocht van citrusfruit

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Marinade voor geroerbakte stukjes vis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kokossouflé met een crémeux van mais, kokoscoulis en frozen meringue

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda