Ba bao hu lu ya - Achtschatten-kalebaseend
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 116 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- bakolie
- donkere sojasaus
- eend
- fijne tafelsuiker
- gember
- lente-ui
- lichte sojasaus
- rode paprika
- shanghai-paksoy
- shaoxingwijn
- steranijszaden
- vulling voor eend
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.