Huo tui zheng qing dou - Gestoomde groene sojabonen (of doperwten en tuinbonen) met ham
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 182 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Gang:
- diner / bijgerecht
- Soort:
- bouillon / groente
Ingrediënten
- bakbacon
- chinese gepekelde ham
- doperwten
- gedroogde chinese worst
- groene sojabonen
- kippenolie
- reuzel
- shaoxingwijn
- spaanse gepekelde ham
- tuinbonen
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.