Bai cai hui xian rou - Soepachtige Chinese kool met gezouten varkensvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 197 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

He ye bing-Lotusbladbroodjes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

You miaan jin - Gefrituurde glutenballetjes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kailan (Chinese broccoli) met knoflook en oestersaus

Een recept uit Simone van den Berg

Tian mian jiang - Zoete gefermenteerde dipsaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken