Cai rou da hun dun - Wontons met varkensvlees en groente uit Shanghai
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 279 in De Shanghai-keuken .
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Gang:
- snack of tussendoortje
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- boerenkool
- fijne kristalsuiker
- gedroogde kleine garnalen
- gedroogde shii-takes
- gedroogd laver zeewier
- gember
- herderstasje
- ingelegde mosterdwortel
- lente-ui
- olie
- reuzel
- rijstdeegvellen
- sesamolie
- shaoxingwijn
- spinazie
- vet varkensgehakt
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.