Vulling van fijngesneden daikon uit Yangzhou

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 285 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mi tang zhu luo bo - Melkachtige rijstbouillon met daikon en gedroogde garnalen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Salade van daikon met lente-uiolie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Cong you haio zhe pi - Salade met schilfers daikon en kwal

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Groentespaghetti uit de wok

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek