Jiao yan - Zout met szechuanpeper

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 333 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / condiment

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zure en pittige Chinese kool

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gemarineerd rauw rundvlees met peper

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

La bai cai - Pittige Chinese kool

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Zoetzure Paprika’s Met Venkelzaad En Szechuanpeper

Een recept uit Bas Robben - Zuur