Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan
★
★
★
★
★
Een recept van Ylva Bergqvist.
U vindt dit recept op pagina 66 in 52 Soepen .
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- basilicum
- boter
- chilivlokken
- dille
- maïzena
- kabeljauw
- kerriepoeder
- kerstomaat
- knoflook
- melk
- olijfolie
- saffraan
- slagroom
- stokbrood
- stokvis
- tijm
- citroensap
- venkelknol
- kruiden
- visbouillon
- zalm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.