Recept uit Eten in Italie:
Gestoofde stokvis
- Ingrediënten:
- ansjovis, knoflook, olijfolie, peterselie, stokvis, taggiasche olijf, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Stokvis wordt beschouwd als vis.
Alternatieve namen: bacalao, baccala, bakkeljauw, gedroogde gezouten kabeljauw, gedroogde gezouten vis, gedroogde zoutevis, gezouten gedroogde kabeljauw, gezouten kabeljauw en zoutevis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met stokvis in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient stokvis:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2011-04:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2015-07:
Recept uit delicious. magazine - 2015-07:
Recept uit delicious. magazine - 2015-07:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wateetons:
Recept uit de zilveren lepel: