Ditha Blaauw - Meer dan wortels

Meer dan wortels

heerlijke recepten natuurlijk vrij van gluten, suiker, lactose en soja

Een boek van Ditha Blaauw

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Meer dan wortels, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

We zijn gewend aan maaltijden met gluten, melkproducten en suiker. Maar wat als je die bestanddelen niet meer eet of mag eten? Wat blijft er dan over? Wortels? En hoe bak je een taart zonder boter en suiker? Ditha Blaauw laat in ‘Meer dan wortels’ zien dat koken zonder deze bestanddelen juist extra lekker eten oplevert. Haar recepten barsten van de smaak en de meeste ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt te vinden. Per seizoen presenteert ze de lekkerste gerechten, zodat je heel het jaar door aan de slag kunt!

Ditha Blaauw (Winsum, 1986) studeerde in 2009 af aan Kunstacademie Minerva, waar ze de docentenopleiding deed. Na enkele jaren als docent vormgeving op het mbo gooide zij het roer om en combineerde haar liefde voor kunst, eten, taal en educatie. Ditha schrijft, tekent, fotografeert en verzamelt mooie dingen. Ze woont in een flat vol vintage, tweedehands design en kunst en hier en daar werk van eigen hand. Ondanks haar kleine keukentje bereidt ze er gerust een 5-gangendiner.

Om gezondheidsredenen begon ze in 2013 te experimenteren met gerechten zonder gluten, suiker, lactose en soja. Dit mondde uit in het kookboek ‘Meer dan wortels’, waarin Ditha laat zien dat je ook zonder deze ingrediënten het lekkerste eten op tafel kunt zetten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken