Koken op Ameland

recepten van bekende en minder bekende eilanders

Een boek van Riet Sprengers en R. Sprengers

We hebben 19 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken op Ameland, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken op Ameland

Een greep uit de 19 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Garnalenkroketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, frituurvet, garnaal, gelatine, hollandse garnaal, melk, paneermeel, peterselie, room en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, garnalen, knoflook, prei, tomaat, ui, visbouillon en wortel

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Salade met gekonfijte eend

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladsla, brood, cranberry, eend, ganzenvet, honing, ingredientrodevruchtenazijn, knoflook, komkommer, olijfolie, tijm, tomaat en witlof

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild en gevogelte