Diner / hoofdgerecht uit Koken op Ameland:
R. Sprengers
We hebben 41 boeken van R. Sprengers waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Sprengers? Registreren is gratis!
Boeken van R. Sprengers
Recepten van R. Sprengers
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Vurige vissoep
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Garnalenkroketjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, ei, frituurvet, garnaal, gelatine, hollandse garnaal, melk, paneermeel, peterselie, room en water
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / hoofdgerecht uit Koken op Ameland:
Reebiefstuk met gember-wijnjus
- Soort:
- wild
Diner / hoofdgerecht uit Koken op Ameland:
Roggeburger van geitenkaas met noten
- Ingrediënten:
- boter, dadel, duundoornlikeur, geitenkaas, noten, roggebrood, vijg en witte wijn
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Witlofsalade met kastanjechampignons
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bieslook, champignon, citroen, druiven, gember, honing, olijfolie en witlof
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Salade met oude Amelander kaas en Amelander honing-mosterddressing
- Ingrediënten:
- bieslook, bladsla, citroen, honing, ingredientwalnoot, kaas, mosterd, olijfolie, pijnboompitten, spinazie en zongedroogde tomaat
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Salade van rauwe ham met Amelander mosterddressing
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- varkensvlees
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Amelander mosterdsoep met champignons
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouillon, champignon, cognac, mosterd, prei en room
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Venkelsoep met gerookte zalm
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Maki sushi
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Soay lamspaté
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- lamsvlees
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Kalfsreepjes met zalm en kappertjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dille, kalfsfricandeau, kappertjes, olie, ui, witte wijn, zalm en zure room
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paddenstoelen
Diner / hoofdgerecht uit Koken op Ameland:
Wildstoofschotel
- Soort:
- wild
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Amelander visterrine met paling en zalm
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Salade met gekonfijte eend
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladsla, brood, cranberry, eend, ganzenvet, honing, ingredientrodevruchtenazijn, knoflook, komkommer, olijfolie, tijm, tomaat en witlof
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- wild en gevogelte
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Salade met kaascrostini
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Garnalenbisque
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, garnalen, knoflook, prei, tomaat, ui, visbouillon en wortel
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:
Gegratineerde oesters met kaas en spinazie
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, kaas, oesters, olijfolie, spinazie en wittewijnazijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren