Warme chocoladetartelette met limoencrème, geschaafde rouwe champignons, Taggiasche olijven en dragonsiroop
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 133 in Rijksmuseum kookboek .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- snack
- Soort:
- zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- bloem
- dragonblad
- ei
- kastanjechampignon
- lemoncurd
- limoen
- maïzena
- olijfolie
- pure chocolade
- slagroom
- suiker
- taggiasche olijf
- water
- zure room
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.