Op brood gebakken kabeljauw met rode biet, mierikswortel, old Amsterdam-flan, basilicumcrème en selderijolie
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 273 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Ingrediënten
- agar-agar
- azijn
- basilicum
- biet
- bladselderij
- chardonnayazijn
- crème fraîche
- druivenpitolie
- eiwit
- focaccia
- geklaarde boter
- gelatine
- gevogeltebouillon
- gevogeltefond
- kabeljauwfilet
- lota
- melk
- mierikswortelpuree
- mini-biet
- mosterd
- old amsterdam
- peper
- room
- xantana
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.