Limburgse kersenvlaai
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 307 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- basterdsuiker
- bloem
- droge gist
- kersen uit blik
- maïzena
- melk
- roomboter
- suiker
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.