Gebraden kip in eendenleversaus met gebakken spitskool en wilde paddenstoelen
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 317 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / groente
Ingrediënten
- bladpeterselie
- cantharellen
- citroen
- fond
- gevogeltefond
- kalfsfond
- kip
- knoflook
- laurierblad
- peper
- pieds de mouton
- roomboter
- sherryazijn
- sjalot
- spitskool
- suiker
- tijm
- trompettes de la mort
- vlees
- water
- wild
- witte wijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.