Gebraden kip in eendenleversaus met gebakken spitskool en wilde paddenstoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 317 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cantharellen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Tong met cantharellen

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Tagliatelle met cantharellen voor kinderen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Tortellini Chanterelle Broth - Bouillon met tortellini en cantharellen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book