Kokkels in vinaigrette van tarwegras met lamsoor en blad van oost-indische kers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 339 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Witte chocolade-passievruchtenmousse (Onderdeel van Burj khalifa)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Gebakken kabeljauw met witte port saus

Een recept uit

Emulsie van champignons

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Gebakken kabeljauw met witte port saus recept - Food and Friends

Een recept uit