Consommé van duif met morieljes en gevulde ravioli

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 427 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / lunch / voorgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Baked potatoes

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Gepocheerde foie gras met groenten

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Rauwkostschotel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Dressing met selderij en venkel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades