Consommé van duif met morieljes en gevulde ravioli
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 427 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- bosui
- duiven
- eiwit
- kruidnagel
- laurierblad
- madeira
- morielje
- olijfolie
- pastadeeg
- peper
- peperkorrel
- peterselie
- prei
- room
- water
- winterwortel
- wontonvellen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.