Waterzooi van vis met peultjes
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
U vindt dit recept op pagina 206 in Twaalf maanden lekker eten .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- bosui
- boter
- droge witte wijn
- meervalfilet
- peultjes
- tilapiafilet
- verse peterselie
- verse tijm
- visfond
- zalmfilet
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.