Pasteitjes met ragout van eekhoorntjesbrood
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 429 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Frans / Nederlands
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bloem
- eekhoorntjesbrood
- eidooier
- gemalen amandelen
- groentebouillon
- knoflook
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper
- roomboter
- sjalot
- sojasaus
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.