Kabeljauw met hete bliksem, gerookte palingen beurre blanc van zuurkool en merg
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 439 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- droge witte wijn
- kruidnagel
- laurierblad
- merg
- olijfolie
- paling
- peper
- peperkorrel
- sjalotten
- zoete appel
- zout
- zure appel
- zuurkool
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.