Rosé gebraden reebout met gekarameliseerde kastanjes en rode bietjes
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 453 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vlees / wild
Ingrediënten
- boter
- bundelzwammen
- kastanje
- knolselderij
- laurier
- nootmuskaat
- peper
- reebout
- rode biet
- rode wijn
- room
- sjalot
- suiker
- tijm
- wild
- wildfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.