Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Janneke Vreugdenhil.
U vindt dit recept op pagina 70 in Solo Food .
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- basmatirijst
- citroen
- gemberwortel
- kabeljauwfilet
- knoflook
- olijfolie
- peterselie
- rode chilipeper
- trostomaten
- vis
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.