Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 70 in Solo Food .

Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete chilirijst

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Citroenrijst

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Pistacherijst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Saffraan-Kaneelrijst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze