Janneke Vreugdenhil

We hebben 35 boeken van Janneke Vreugdenhil waarvan 4 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Janneke Vreugdenhil? Registreren is gratis!

Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken.

Boeken van Janneke Vreugdenhil

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Janneke Vreugdenhil

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cantharellen, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, porcini en risottorijst

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Kommetje rijst met Chinezige groenten

Ingrediënten:
basmatirijst, broccoli, cashewnoten, gemberwortel, lichte sojasaus, oesterzwammen, rijstolie, rode chilipeper, shaoxingwijn en sjalotje

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Petjil

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, dagoeblad, gember, knoflook, kousenband, pindakaas, rode chilipeper, sjalot, spitskool, tamarinde, taugé en zoete ketjap

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht uit Eten en zo:

Gravad ox

Ingrediënten:
citroensap, dille, grof zeezout, kristalsuiker, ossenhaas, peterselie, salie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kardemom-viscurry met verse mangorelish

Ingrediënten:
boter, geel mosterdzaad, gember, garnaal, hindoestaanse kerrie masala, kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kruidnagel, limoensap, mango, munt, rood pepertje, sjalot, tomaten en witvisfilet

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis
Alle recepten van Janneke Vreugdenhil