Pastasaus met verse worst en venkelzaad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in Solo Food .

Soort:
saus/dressing/jus
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

De saus kan worden ingevroren.

- ongeveer 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofde bleekselderij met artisjokken

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Kruidige linzensoep met yoghurt en rucola

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Gestoofde bleekselderij met olijven

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Roerbak van kip, bleekselderie en peper

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light