Karnemelkflensjes Gevuld Met Ricotta, Zure Kersen Met Jenever En Anijssuiker
★
★
★
★
★
Een recept van Bas Robben.
U vindt dit recept op pagina 164 in Zuur .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- anijspoeder
- bloemenhoning
- eieren
- kristalsuiker
- bloem
- boter
- jenever
- karnemelk
- krieken
- ricotta
- zure kersen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.