Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Sous-vide thuis

toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten

Een boek van Lisa Q. Fetterman

We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Sous-vide thuis

Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Broodjes pulled pork uit Carolina met azijnsaus

Ingrediënten:
azijnsaus, cayennepeper, groene kool, kaiserbroodjes, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, mayonaise, ontbeende varkensschouder, paprikapoeder, rode kool, selderijblad en selderijzaad

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kip met srirachasaus

Ingrediënten:
boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ramen met varkensbuik

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Speculaaskruidenbitter

Ingrediënten:
bourbon, gember, guajillo-pepers, honing, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, pimentbessen en vanillestokje

Soort:
sous-vide / drank (alcoholisch)
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Penicillin

Ingrediënten:
blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Venkellikeur

Ingrediënten:
anijszaad, dragonblad, suiker, venkelbloempjes, venkelgroen, venkelzaad en wodka

Soort:
sous-vide / drank (alcoholisch)
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Tostada's met heilbot met avocadocrème

Ingrediënten:
avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Taco's met zoete aardappel

Ingrediënten:
chipotlepeper in adobosaus, gemalen komijn, koolzaadolie, koriander, limoen, limoensap, maistortilla, queso fresco, rode ui, zoete aardappel en zure room

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Dulce de leche

Ingrediënten:
gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek