Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agavesiroop, earlgreythee, grapefruitsap, grapefruitschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil en tequila
Soort: sous-vide
Ingrediënten: mager melkpoeder, volle melk en volle yoghurt
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide
Ingrediënten: appelcider met specerijen, appel-kaneelijs, kaneel en koffie-kardamonbitter
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, fleur de sel, hazelnoten, honing, kervel, pastinaak, peterselie en sinaasappelsap
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chipotlepeper in adobosaus, gemalen komijn, koolzaadolie, koriander, limoen, limoensap, maistortilla, queso fresco, rode ui, zoete aardappel en zure room
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, oesterzwam, olijfolie, shiitake, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: koolzaadolie, olijfolie, russet-aardappels en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chili-knoflookpasta, hoisinsaus, limoensap en ongezouten pindas
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: cayennepeper, ciderazijn, dragon, eendenvet, grove mosterd, honing, knoflook, koolzaadolie, sjalot en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296