Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter en water
Soort: sous-vide / samengestelde boter
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: anijszaad, dragonblad, suiker, venkelbloempjes, venkelgroen, venkelzaad en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: donkerbruine suiker, gember, kaneel, kipvleugels, knoflook, lente-ui, limoen, limoensap, madame jeanettes, nootmuskaat, piment, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: cherrytomaten, citroensap, citroenschil, laurierblad, marjolein, octopus, olijfolie, olijvenvinaigrette en rucola
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: eidooier, kristalsuiker, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, koolzaadolie, selderij, tomatenpuree, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten: appelcider met specerijen, appel-kaneelijs, kaneel en koffie-kardamonbitter
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: beurre monté, bouillon, cognacsaus en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Ingrediënten: jeneverbessen, limoen, spuitwater, thais basilicum, tonicsiroop en gin
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: appelcider, ciderazijn, azijnsaus, ketchup, lichtbruine suiker en rode chilivlokken
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296