Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chipotlepeper in adobosaus, gemalen komijn, koolzaadolie, koriander, limoen, limoensap, maistortilla, queso fresco, rode ui, zoete aardappel en zure room
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, roze peperkorrels, saffraandraadjes, sinaasappelschil, suiker en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, pastinaak, gember, kaneel, kokosolie, kokosrasp, kristalsuiker, nootmuskaat, poedersuiker, roomkaas, sinaasappelrasp, speculaaskruidenbitter, vanille-extract en zuiveringszout
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, oesterzwam, olijfolie, shiitake, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel
Soort: sous-vide
Ingrediënten: koolzaadolie, olijfolie, russet-aardappels en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: couscoussalade, kwartel en zaatar
Keuken: Turks
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, citroensap, dragon, fleur de sel, hazelnoten, honing, kervel, pastinaak, peterselie en sinaasappelsap
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, coquilles, fleur de sel, mirin, olijfolie, rode yuzu kosho, roze grapefruit, roze grapefruitsap, shisoblaadjes, shoyu, witlof en yuzusap
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, donkere rum, kardemonpeulen, koffiebonen en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: amandelen, boter, citroensap, fleur de sel, haricots verts en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296