Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, asperges, bladpeterselie, picudo olijfolie en romesco
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, crème fraîche, russet-aardappels, slagroom en volle melk
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik
Keuken: Taiwanees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: dijonmosterd, fleur de sel, knoflook, lamsracks, olijfolie, panko, peterselie, rozemarijn en tijm
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, britse frieten, frituurolie, kabeljauwfilet, koolzaadolie, maïzena, pils en tartaarsaus
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: fleur de sel, gele bieten, gember, goudse geitenkaas, honing, olijfolie, pistachenoten, rijstazijn, rode bieten, sinaasappelschil en venkelgroen
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: cayennepeper, ciderazijn, dragon, eendenvet, grove mosterd, honing, knoflook, koolzaadolie, sjalot en vinaigrette
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, arachideolie, bloem, cayennepeper, drumsticks, franks red hot original pepersaus, honingsiroop, karnemelk, kippendij, paprikapoeder, tijm, tijmblaadjes, wafels en worcestersaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes
Keuken: Iers
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, fleur de sel, lente-ui, limoenschil, olijfolie, rode chilivlokken, tijm en vastkokende aardappel
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, limoensap en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296