Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, pure chocolade, slagroom, suiker, vanille-extract en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, asperges, bladpeterselie, picudo olijfolie en romesco
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chili-knoflookpasta, hoisinsaus, limoensap en ongezouten pindas
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: appelcider, ciderazijn, azijnsaus, ketchup, lichtbruine suiker en rode chilivlokken
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano
Keuken: Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs
Soort: sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, oesterzwam, olijfolie, shiitake, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, donkere rum, kardemonpeulen, koffiebonen en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: citroengras, gember, kippendijfilet, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, limoensap, rijstazijn, rode thaise chilipeper, sjalot, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amaretto, eidooier, honing, nutella, pindakaas, pistachepasta, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chinees vijfkruidenpoeder, eendenbout, eendenvet, krulandijvie, laurierblad, lichtbruine suiker, mosterdvinaigrette, tijm en witte peper
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / gevogelte
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296