In boter gepocheerde kreeft met cognacsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in Sous-vide thuis .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coq au vin

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

In boter gepocheerde kreeft met cognacsaus

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bouillon met wontons

delicious. magazine - 2009-13

Food Nieuws Juni 2014

Een recept uit Ursula Strik