Acht uur gegaarde vanglap met balsamicopaddenstoelen
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Q. Fetterman.
U vindt dit recept op pagina 151 in Sous-vide thuis .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- eikhaas
- kastanjechampignons
- knoflook
- oesterzwammen
- olijfolie
- rozemarijn
- sjalot
- sojasaus
- tijm
- vanglap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.