Zelfgemaakte bouillon (naar keuze van rund, kalf, varken of gevogelte)
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Q. Fetterman.
U vindt dit recept op pagina 267 in Sous-vide thuis .
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten
- bladpeterselie
- bleekselderij
- gele ui
- knoflook
- koolzaadolie
- laurierblad
- peperkorrels
- tijm
- vleesafsnijsel
- vlezige botten
- water
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.