Olie op het pastawater?
& andere culinaire vragen beantwoord door Onno Kleyn
Een boek van O. Kleyn
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Olie op het pastawater?, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Moet er nou wel of geen olie op het water wanneer je pasta kookt? Hoe gaar moet vlees zijn? Welke roomsoort gebruik je waarvoor? Hoe vermijd je klontjes in de saus? Kun je suiker in gebak vervangen door zoetstof? Culinair specialist Onno Kleyn geeft antwoord op deze en nog veel meer culinaire vragen die veel mensen bezighouden. Aan bod komen allerlei kook- en baktechnieken, vragen over smaak, het bewaren van voedsel, aankooptips, praktische handigheidjes en gewoontes in andere landen. Met een uitgebreid register en drie leuke quizzen, om je eigen culinaire kennis te testen! Onno H. Kleyn is culinair journalist. Hij schrijft voor o.a. Seasons en verzorgt wekelijks een aflevering van De Volkskeuken, de culinaire rubriek van de Volkskrant. Kleyn ontving in 1997 de Wina Bornprijs vanwege zijn ‘frisse en toegankelijke wijze van schrijven’ en zijn diepe kennis van gastronomie en wijn
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.