Bouillon met gevulde spitskoolbladeren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 112 in Bouillon .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tongfilets, gekruid, rond citroengras

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Warme appelpunch met gember

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Groene kerriepasta - nam prik gaeng keow wan

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lemongrass infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]