Bouillon met gevulde spitskoolbladeren
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 112 in Bouillon .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 55 minuten
Ingrediënten
- citroengras
- djeroek poeroet
- gember
- jonge wortel
- kalfsstaart
- kalfswang
- kimchi
- knolraap
- koriander
- lente-ui
- peper
- runderbouillon
- savora-mosterd
- spek
- spitskool
- thaise basilicum
- thaise koriander
- vietnamese koriander
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.