Visbouillon met fregola, pijlinkvis en asperges
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 122 in Bouillon .
- Gang:
- diner / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 65 minuten
Ingrediënten
- citroengras
- dille
- fregola sarda
- groene asperges
- limequat
- olijfolie
- peper
- pijlinktvissen
- shisoblaadjes
- thaise basilicum
- tom kha kai van vis
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.