Linguine met zeewierboter, yuzu en bottarga
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 130 in Bouillon .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- bonitovlokken
- bottarga
- chinese bieslook
- djeroek poeroet
- kervel
- limoen
- linguine
- olijfolie
- peper
- tom kha kai van vis
- waterkers
- witte knoflookbloemen
- yuzu
- zeewierboter
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.