Zee-egels, bouillon van schelpdieren en aardperen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Bouillon .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bouillon met zonnewortel, nori en bonito

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Kippensoep Met Artisjokken En Aardperen

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Vissoep Met Een Noord Afrikaans Tintje

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Groentebouillon met kruiden en groentechips

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon