Bouillon met venusschelpen, zee-egels en asperges
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 192 in Bouillon .
- Gang:
- diner / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 35 minuten
Ingrediënten
- beukenzwam
- bouillon umami
- bruine venusschelpen
- citroengras
- groene asperges
- limequat
- olijfolie
- paarse rammenas
- peper
- rijstazijn
- spitskoolhart
- suiker
- thaise basilicum
- yuzu
- zee-egels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.