Bouillon met venusschelpen, zee-egels en asperges

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in Bouillon .

Gang:
diner / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Beukenzwam

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Paddenstoelenbouillon met funghi porcini

Een recept uit  - Vol Smaak

Gegrilde garnalen met mais

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Vissoep met kimchi

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'