Luc Hoornaert en Kris Vlegels - Chicken

Chicken

On the menu

Een boek van Luc Hoornaert en Kris Vlegels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Chicken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Chicken is one of the most popular ingredients in kitchens all over the world. You can find it in all cultures; it is extremely versatile and yet affordable. Luc Hoornaert and Kris Vlegels take you on a trip around the world in 60 chicken dishes: how do top chefs prepare chicken, what are the classic chicken dishes and which methods of preparation have a permanent place in world cuisine? From vol-au-vent and chicken soup to roast chicken and tandoori chicken, this book is a attractively designed reference work about chicken, with delicious photography by Kris Vlegels and a foreword by chicken artist Koen Vanmechelen. - This book aims to be the future reference work for chicken dishes


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken