Oesterzwammen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 58 in Het gouden olijfolie boek .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde oesterzwammen in noedeljasje

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Provençaalse oesterzwammen

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Pigeon with Shellfish Butter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Gegrilde paddestoelen

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten