Pigeon with Shellfish Butter

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Modernist Cuisine [3] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 2 voor de bereiding van “schaaldierenboter, blz 2-329”. Zie bladzijde 3 voor de bereiding van “duivenborsstrollade, blz 3-254”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duivenborst met Leidse stamppot en laurierjus

delicious. magazine - 2009-12

Roast Pigeon Crown

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gevulde duiven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pigeon aux truffes noires

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide