Smaak van Sicilië
zonnige en zinderende recepten van een uniek mediterraan eiland
Een boek van Ursula Ferrigno
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Smaak van Sicilië, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een grote variëteit aan de meest heerlijke groenten.
Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers ‘Trattoria’ en ‘Italië Thuis’ dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten.
Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta’s , ook veel aandacht voor brood en desserts. Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.
Een tongstrelend kookboek en zonder meer een ode aan het mooie eiland!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.