Diana Dubois, Dubois, A.A. Starke en M. Samson-Hewitt - Groot Surinaams kookboek

Groot Surinaams kookboek

met 750 exotische indiaanse, joodse, creoolse, europese, chinese, hindoestaanse, javaanse, libanese en braziliaanse recepten

Een boek van Diana Dubois, Dubois, A.A. Starke en M. Samson-Hewitt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Groot Surinaams kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Goed koken is een kunstHet Groot Surinaams Kookboek staat nu al bijna 40 jaar terecht bekend als het enige, echte (leer)boek van de Surinaamse keuken. Deze druk bevat alle recepten uit de oorspronkelijke versie, aangevuld met meer dan 150 nieuwe recepten.De nieuwe kleurenfoto’s zijn een lust voor het oog, en de zwart-witfoto’s van de verschillende ingrediënten zeer praktisch omdat zij voorschotelen wat u moet kopen in de winkel. Om het boek compleet te maken, is bij de gerechten en dranken zoveel mogelijk de originele benaming vermeld.De recepten in dit boek zijn afkomstig uit inheemse, joodse, creoolse, europese, chinese, hindoestaanse, javaanse, libanese en brazilaanse keukens in Suriname.Kortom: deze heruitgave van het Groot Surinaams Kookboek is een standaardwerk dat thuishoort in de keuken van iedereen die met heimwee terugdenkt aan de gerechten uit hun Surinaamse jeugd, maar vooral ook voor hen die willen kennismaken met alles wat de Surinaamse keuken te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken