Bagels met gerookte zalm en roerei

U vindt dit recept op pagina 15 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Pools / Amerikaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / hartige hapjes / broodbeleg / zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broodje omelet

Een recept uit Annemiek Verweij

Dragonsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Broodje omelet

Een recept uit Annemiek Verweij

pepperonibagel

Thomas de Beer