Mosselen met venkel, gember en chilipeper

U vindt dit recept op pagina 26 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ribeye, Argentijnse, en maïs met chiliboter

delicious. magazine - 2013-10

Gevulde krab

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Schorsenerensoep met mosterd-chiliboter

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Gepofte popcorn

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman