Romige garnalenkorma

U vindt dit recept op pagina 39 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Indiaas
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saffraanrijst met dadels en amandelen

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Chicken Korma

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Shirin polo - Zoeten feestelijke rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Rijst met saffraan en noten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken