Rode mul met zomerse taboulé met citrusfruit en radijs

U vindt dit recept op pagina 44 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Oosters
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / couscous / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Citroensiroop

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Granaatappelgranita

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Martini

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten