Thaise kip-panangcurry
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 72 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Ingrediënten
- citroengras
- gemberwortel
- jasmijnrijst
- kaffirblad
- kipfilet
- kippenbouillon
- kokosmelk
- koriander
- lente-ui
- panang pasta
- peper
- rode currypasta
- thaise vissaus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.