Geroosterde piepkuikens met chili-maissalsa

U vindt dit recept op pagina 80 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fruits de mer ´cajun style´

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Nachos met tempeh gehakt, zoete bataat en spinazie

Een recept uit Isabel

Mexicaanse salade

Een recept uit Sergio en Linda

Cajunkoekjes van zalm en garnalen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie