Geroosterde piepkuikens met chili-maissalsa

U vindt dit recept op pagina 80 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nachos met tempeh gehakt, zoete bataat en spinazie

Een recept uit Isabel

Cajunkoekjes van zalm en garnalen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Mexicaanse salade

Een recept uit Sergio en Linda

Fruits de mer ´cajun style´

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken