Lamsfilet met maderachampignonsaus

U vindt dit recept op pagina 112 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Spaans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tonijnsalade - Mijn Recepten

Mark ter Weele / diverse

Knolselderijsoep - Mijn Recepten

Mark ter Weele / diverse

Knolselderijsoep

Mark ter Weele / diverse

Kasja met paddenstoelen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër